GENKI SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Genki Sushi. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 15:47 Wij hebben afgehaald, 40 minuten moeten wachten (weekend)maar het was het waard . Superlekkere terriyaki rund met noedels en sushi Wij bestellen daar graag
17 mei 2024 om 22:50 Besteld om 17u, gevraagd om om 19u30 te leveren. Bestelling kwam om 20u15 aan, na een telefoontje om te vragen waar het eten bleef. Kwalitatief super, maar levertijd laat echt wel te wensen over.
23 mrt 2024 om 22:03 Perfect
17 mrt 2024 om 1:32 De beste sushi die we hebben gegeten uit de buurt
8 mrt 2024 om 10:22 super lekker ! op tijd geleverd ! zeker aan te bevelen!
11 feb 2024 om 8:36 Wij hebben 1h45’ op onze bestelling gewacht. Dan maar even gebeld naar het restaurant, 2 min later stond hij voor de deur. Het eten zelf was echt wel top! Voor herhaling vatbaar.
16 jan 2024 om 20:29 Langere levertermijn door accidentje. Super lief om even te bellen om me op de hoogte te brengen. Erg lekker!
30 dec 2023 om 6:38 Super lekkere sushi De ene keer is de bezorgtijd wat meer als de andere, maar elke keer is de sushi top! Zeer vriendelijke eigenaar! Niets op aan te merken! :)
29 nov 2023 om 21:50 Niet zo lekker als ter plaatse
30 sep 2023 om 19:22 Dé beste!